Man ser alldeles för många hem med inredningstrender som har gått överstyr. Kanske har man siktat in sig på att ha guld i sitt hem och det slutar med att vardagsrummet ser ut som något taget från Taj Mahal. Att använda sig av en typ av färg eller material kan bli snyggt, men i de allra flesta fall så kommer hela rummet bara att se ut som en stor gegga av en och samma kulör.

För att få till en riktigt bra inredning är det viktigt att man vågar ta ut svängarna och matcha olika material, olika mönster, färger och allt som hör till. Även här är det däremot viktigt att försöka hitta en balans och inte använda för mycket olika färger, för mycket olika mönster o.s.v. Det kan vara svårt att hitta den balansen om man inte har kunskap om inredning eller gjort missen tidigare, men genom att ta hjälp av inredningsmagasin eller bloggar kan man få inspiration om hur man kan gå tillväga för att lyckas.

Förutom material och färger ska du även försöka mixa möblerna i hemmet. Köp inte allt från en och samma inredningsbutik utan blanda fritt mellan olika märken och tillverkare för att ge ditt hem personlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>