Försöker du hitta nya sätt att inreda i ditt hem, utan att behöva byta ut stora möblemang, ringa en hantverkare eller lägga ut för mycket pengar? Då har du kommit helt rätt! Här har vi nämligen plockat fram några riktigt roliga, enkla och smarta sätt som du kan använda dig av när du vill skapa stor förändring med små medel. Att vilja förändra och göra snyggt i sina hem är idag mycket vanligt. I inredningsmagasin får man dagligen se stilfullt och smakfullt inredda bostäder, men när man läser priserna på föremålen som visas på bilden, bläddrar man snabbt vidare.

Du behöver inte lägga ner stora pengar på din inredning. Du behöver bara ha fantasi och har du ingen fantasi för tillfället, så får du låna våran!

Målarfärg – Finns det något bättre och enklare sätt att förändra i hemmet än att använda sig av målarfärg? Vi skulle inte tro det! Målarfärg kan du använda för att måla om snickerier, väggar, tak, lister och till och med möbler av olika slag. Ibland kan det räcka gott och väl med att ge den gamla byrån en snygg färg eller måla den där fondväggen med kalkfärg som du så länge längtat efter.

Använd textilier – Textilier är otroligt underskattade när det kommer till inredning, men är ett av de bästa sätten att skapa förändring. Köp in ett nytt sofföverdrag från IKEA till din soffa eller släng på några snygga filtar. Även nya gardiner kan förändra ett helt rum och detsamma gäller för nya påslakanset, örngott, prydnadskuddar och mattor.

Dekorplast – Vi kan inte hylla dekorplasten nog. Denna självhäftande plast kommer i alla möjliga utseenden och kan få ditt tråkiga vardagsrumsbord att se ut som ett dyrt marmorbord på bara några minuter. Plasten tål väta och sitter som sten när den väl är applicerad på rätt sätt. Dekorplasten kan användas även till kakel, fönsterbrädor, tavelramar, möbler eller vad helst du önskar. Bäst resultat och längst hållbarhet får du nog på släta, rena ytor.

Färska blommor och växter – Ibland känns det som att något saknas. Ditt hem är inrett till tårna, men ändå känns det inte komplett. Det kan räcka gott och väl med att inreda med färska snittblommor eller varför inte använda dig av gröna växter som dessutom ser till att förbättra luften inomhus. Har du svårt för att få växterna att leva länge finns det riktigt bra alternativ, t.ex. kaktusar.

Speglar – Att inreda med speglar istället för tavlor blir allt mer populärt. Speglar kommer i olika storlekar och former så att du enkelt kan välja det som passar dig och ditt hem bäst. Använd en stor spegel eller satsa på flera små, oavsett vad du väljer så är speglar även ett utmärkt sätt för

ett hem att visuellt se större ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>