Finns det något härligare än att kasta ut allt det gamla och släppa in nya och härliga färger och inredningsdetaljer i hemmet? Under 2019 finns det otroligt många fina inredningstrender som du bör välkomna i ditt hem så snart som möjligt. Man mår helt enkelt bra när man tar hand om och bonar i sitt hem. Om det är länge sedan som du gjorde om hemma bör du ta ett steg för att få ordning i hemmet. Kom ihåg att du och din familj förtjänar att ha det fint runt omkring er. Dock ska du komma ihåg att 2019 är ett år där de nya inredningstrenderna är något annorlunda i år. Det finns nämligen en ny typ av tänk som genomsyrar varje design. Det handlar om att man ska tänka hållbart. Detta gäller oavsett om du köper nya taklampor eller en ny soffa, ju miljövänligare desto bättre. Detta innebär bland annat att måla väggarna i färger som kommer att hålla under många år och att köpa mycket second hand vilket även är bra för plånboken.

Det innebär dock inte att man inte kan göra om;inredning är fortfarande i stort fokus, men det handlar om att vara mer kreativ. Det du kan göra själv kommer att ge dig pluspoäng samtidigt som du skapar något mer unikt. Är du till exempel medveten om att du kan färga tyger? De tyger som du redan har kan bli uppfräschade med hjälp av en färgning, vilket är bra både bra för plånboken och för miljön samtidigt som du kan skapa en unik uppsättning av exempelvis filtar och gardiner. Genom att bara förändra tygerna i ett hem kan man bjuda in till en helt annan känsla.

En del saker kanske man måste köpa nytt för att få den känsla som man efterlängtat i hemmet. Om du har mycket som du inte längre vill ha kan du skänka detta till välgörenhet eller så kan du sälja det själv på nätet. Faktum är att det finns en otroligt stor marknad för second hand och i och med att många blir allt mer miljömedvetna ser man till att sälja saker istället för att slänga bort dem. Det gör att du kommer att kunna hitta mycket av det som du letar efter i alldeles nytt skick online. Man använder nämligen sakerna alldeles för kort tid idag och i och med att trenderna förändras väldigt snabbt och det finns människor som är helt neurotiska när det kommer till att följa dem kan det vara svårt att hänga med utan att byta. Därför finns det en väldigt stor second hand marknad där du kan hitta sakerna som du älskar och som du vet att du inte kommer tröttna på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>