Det är lätt att man med åren hinner samla på sig både det ena och det andra i inredningsväg. Man kanske hittar ett trepack med ljuslyktor på IKEA som bara måste följa med hem och sen den där vasen som skulle passa perfekt i vardagsrumsfönstret. Med åren köper man bara mer och mer, utan att faktiskt rensa bort de saker som man inte längre använder. Hemmet kommer inom sinom tid att vara så fullt med saker att det ser rörigt och stökigt ut, även om du precis har utfört årets storstädning deluxe.

Det är inte bara saker som du samlar på dig, utan även pengar som du slösar. Om du istället väljer dekorationer och inredning med hjärtat kommer du att känna dig nöjdare med ditt hem. Du sparar även in pengar på att sluta spontanshoppa och kan komma hem till dig själv med vetskap om att varje liten pryl du har framme är noga utvald. Du vet säkert själv att du snabbt kommer att tröttna på alla färgglada ljusstakar, otaliga antal vaser, tavelramar och annat som du har fått med dig hem. Välj ut några få föremål som skapar glädje hos dig och gör dig av med allt annat. Sälj, skänk eller släng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>