Oavsett om du väljer att anlita en hantverkare eller om du vill utföra renoveringen själv så finns det en del missar som man bör göra allt för att undvika. Visst är det bra om man har tidigare erfarenhet av renovering, men detta ska inte ses som en garanti för att renoveringen ska gå smärtfritt och inte vara det minsta stressfull. Här kan du läsa om de vanligaste renoveringsmisstagen så att du kan undvika dessa och bli klar med ditt nya hem snabbare.

1. Du renoverar impulsivt! Kanske väcktes tanken på renovering när du var hos vännerna över helgen och direkt på måndagen sätter du igång och river väggar.

2. Du väljer inredning och design utan att ha ägnat en tanke på varför du ens renoverar från första början. Kommer inredningen du väljer att underlätta i din vardag eller ge dig ditt drömboende?

3. Planering kanske inte är så kul, men att inte planera är ett av de största misstag du kan göra när du ska renovera. Planera allt, utelämna inget, från början till slut.

4. Ett vanligt misstag är att tro att man kan mer än vad man kan. Man ger sig in i projekt som man inte kan avsluta och vill spara pengar på att slippa anlita en hantverkare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>