Är du trött på att ingenting i inredning går hand i hand? Möblerna är för stora eller så är de för små. Allt blir till en enda röra och hur du än placerar möblerna så får du inte till det där helhetsintrycket som du så gärna vill ha. Det kan vara svårt att välja rätt storlek på möblerna men med en mycket enkel och praktisk inredningsregel, använd av experterna själva, kan du lätt lösa problemet och skapa ett hem som passar inredningsmagasinen i ett kick.

Inredningsregeln kallas vanligtvis för tredjedelsregeln och går ut på att du anpassar möblerna efter varandra eller efter den vägg som möblerna står framför. Ett bra exempel på när inredningsregeln kan användas är t.ex. när du ska köpa soffa som ska stå mot en vägg. Då kan du tänka som så att soffan inte ska vara mindre eller större än två tredjedelar av väggen som den ska stå emot. Fortsätt sedan vidare till soffbordet, som även detta inte ska vara mindre eller större jämfört med soffans totala längd. Denna inredningsregel går att använda i många olika situationer och även när du dekorerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>